Bedrijfsprofiel

Wie zijn we:

Wij zijn een jong, modern en innovatief bedrijf gespecialiseerd in de interieurbouw, meubel en keukenbranche. Met 10 jaar ervaring in meubel en interieurbouw. vakmanschap, oog voor details en hart voor het vak.

Wat doen wij:

JDV Meubel & Interieur levert maatwerk. Alles wat u doorgaans binnenshuis aantreft kan op maat en geheel naar eigen wens gemaakt worden. U kunt hierbij denken aan een keuken, badkamer meubels, inloop kasten, inbouwkasten. Boekenkasten, salontafels, eettafels en audiomeubels.
Ook voor de zakelijke markt kunnen wij veel betekenen, welkomst balie’s en winkel inrichting behoren tot de mogelijkheden. Onze passie is om een werkstuk te leveren dat voldoet aan alle wensen van de klant, hierbij zijn de mogelijkheden oneindig.

JDV Meubel & Interieur maakt wat u zoekt.

Werkplaats:

In onze werkplaats wordt uw opdracht vervaardigt aan de hand van de besproken ontwerpen. Wij maken hierbij gebruik van moderne machines en gereedschappen.

Werkwijze

Om uw eisen en wensen door te nemen kunnen we bij u langskomen, we denken mee en geven advies daar waar nodig. Als uw idee op papier staat kunnen wij een 3d impressie maken van het geheel. Zo krijgt u een duidelijk beeld.